Οι 8 πόζες που δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ, να τραβήξετε στο κινητό - iefimerida.gr

Οι 8 πόζες που δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ, να τραβήξετε στο κινητό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1914, η Ρωσίδα Δούκισσα Αναστασία Nikolaevna Romanova ήταν μία από τους πρώτους νεαρούς που πόζαραν για να τραβήξουν φωτογραφία τον εαυτό τους, την λεγόμενη «selfie».

Στην ηλικία των 13, η μικρή Αναστασία ανέβηκε σε μια καρέκλα και χρησιμοποίησε μια φωτογραφική μηχανή για να τραβήξει τον εαυτό της, και στη συνέχεια έστειλε την φωτογραφία σε ένα φίλο. Η Nikolaevna φέρεται να είχε δηλώσει, «Πήρα αυτή την εικόνα του εαυτού μου κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Ήταν πολύ δύσκολο καθώς τα χέρια μου έτρεμαν."

Οι ¨selfies” έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε, κανείς δεν το ξανασκέφτεται πριν τραβήξει μια πια. Από το τότε ξέσπασμα του MySpace και την εξέλιξη της μπροστινής κάμερας στα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα, selfies τραβιούνται καθημερινώς παντού. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, οι selfies ξεπερνούν το όριο. Γιαυτό και εμείς, με ελπίδα να δώσουμε μερικούς βασικούς και μάλλον προφανείς κανόνες για το πότε δεν πρέπει να τραβήξει κανείς πορτρέτο του εαυτού του, συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε ποτέ να ληφθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφία πόζες selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ