Μυστήριο με δεύτερη μηχανή τη στιγμή της εκτέλεσης των Χρυσαυγιτών - Η αντίδραση του οδηγού και η αναστροφή επί της Λ. Ηρακλείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μυστήριο με δεύτερη μηχανή τη στιγμή της εκτέλεσης των Χρυσαυγιτών - Η αντίδραση του οδηγού και η αναστροφή επί της Λ. Ηρακλείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτήματα προκύπτουν απο την εμφάνιση και δεύτερης μηχανής στο βίντεο της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Αστυνομία.

Η μηχανή εμφανίζεται (0.34'' του βίντεο) να στρίβει δεξιά από τη Λ. Ηρακλείου σε δρόμο ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας και στη συνέχεια να κάνει αναστροφή με τον επιβαίνοντα να έχει μπροστά στα μάτια του τους δράστες, ακριβώς τη στιγμή που φεύγουν τρέχοντας αφού έχουν πυροβολήσει τους άτυχους νεαρούς.

Ακολούθως η μηχανή ξαναμπαίνει στη Λ. Ηρακλείου και στο σημείο αυτό το βίντεο κόβεται.

Όσο για τον οδηγό, όπως διαπιστώθηκε, δεν πρόκειται για το μέλος της ΧΑ που επιχείρησε να καταδιώξει τους δράστες.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί και το σοκ των διερχόμενων οδηγών την ώρα που βλέπουν τη φονική επίθεση. Σαστιμένος ένας από τους οδηγούς βάζει αλάρμ μόλις αντιλαμβάνεται τα πυρά και πάει να σταματήσει, ο φόβος όμως, απ' ό,τι φαίνεται είναι μεγάλος και τελικά προχωρά πιο κάτω στη λεωφόρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ