O Aπόστολος Κακλαμάνης διαψεύδει ότι είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης - iefimerida.gr

O Aπόστολος Κακλαμάνης διαψεύδει ότι είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Β' Αθηνών Απόστολος Κακλαμάνης διαψεύδει την πληροφορία ότι είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης, όπως εκ παραδρομής ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα του iefimerida.

«Σχετικά με ανάρτησή σας με τίτλο «Αθηναϊκή Λέσχη, το κλειστό κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας που απαγορεύεται στις γυναίκες», στις 4/11/13, επιθυμώ να σας ενημερώσω για τα εξής:

Σας πληροφορώ ότι ούτε υπήρξα ούτε σκοπεύω να γίνω μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης. Εγώ είμαι από...χωριό! Παρακαλώ να επανορθώσετε την ανακριβή πληροφορία σας ότι είμαι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης μαζί με τον κ. Κ. Μητσοτάκη, τον κ. Κ. Στεφανόπουλο, αλλά και με τον... Σταύρο Ψυχάρη! Ε, πάει πολύ!» αναφέρει σε σημείωμα που έστειλε στο σάιτ μας ο κ. Κακλαμάνης με την παράκληση να δημοσιευθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ