Το νέο Hyundai Genesis θέλει να βγει και έξω από τις ΗΠΑ και την Ασία - iefimerida.gr

Το νέο Hyundai Genesis θέλει να βγει και έξω από τις ΗΠΑ και την Ασία

Το νέο Hyundai Genesis θέλει να βγει και έξω από τις ΗΠΑ και την Ασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μεγάλα μοντέλα της Hyundai μπορεί να σημειώνουν (εμπορική) επιτυχία στις ασιατικές αγορές και την Αμερική, στην Ευρώπη όμως δεν έχουν μπορέσει μέχρι στιγμής να διεκδικήσουν κάτι. Οι άνθρωποι της εταιρείας πάντως φιλοδοξούν να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση, ξεκινώντας με το καινούργιο Genesis που θα παρουσιάσουν στις αρχές του 2014 στην έκθεση του Ντιτρόιτ και για το οποίο έχουν σαν πρότυπο τα blue chip της κατηγορίας.

Τη Mercedes E-Class, την BMW 5 και το Audi A6 δηλαδή, που έχει και ένα επιπλέον κοινό με τη νέα λιμουζίνα της Hyundai. Το οποίο δεν είναι άλλο από τη μεγάλη, ενιαία μάσκα, ενώ όπως φαίνεται το Genesis αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής για τη μετεξέλιξη του Fluidic Design, της σχεδιαστικής γλώσσας της Hyundai, που γίνεται υπό την επίβλεψη του γερμανού Peter Schreyer.

Παρόλα αυτά κάποιες παραπομπές στο πρωτότυπο HCD-14 θα υπάρχουν, ενώ οι κινητήρες θα είναι ένας V6 3.800 κυβικών με 350 ίππους και ένας V8 με 5.000 κυβικά και 450 άλογα, που θα συνδυάζονται φυσικά με αυτόματα κιβώτια. Κινητήριοι τροχοί θα είναι οι πίσω, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδοχές.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Hyundai Genesis θα γίνει στα μέσα του 2014, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί και στις ΗΠΑ.

Το νέο Hyundai Genesis θέλει να βγει και έξω από τις ΗΠΑ και την Ασία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νέο ΗΠΑ Ασία Hyundai Genesis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ