Στα Attica το πολυκατάστημα της Τσιμισκή μετά την έξωση της Fokas - iefimerida.gr

Στα Attica το πολυκατάστημα της Τσιμισκή μετά την έξωση της Fokas

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πολυκαταστήματα Attica «περνά» το κτήριο της οδού Τσιμισκή 49 στη Θεσσαλονίκη, μετά την έξωση του ομίλου Φωκάς για μη καταβολή μισθωμάτων. Η εταιρεία Attica αναδείχθηκε μοναδικός πλειοδότης στο σχετικό διαγωνισμό μετά την απόσυρση των δύο άλλων προσφορών που είχαν κατατεθεί για το πολυκατάστημα που ανήκει στη Μονή Αγίας Θεοδώρας.

Στις 16 Νοεμβρίου 2013 θα μπουν οι τελικές υπογραφές με τη διοίκηση των πολυκαταστημάτων Attica.

Όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος των Attica, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, το νέο Attica στην Τσιμισκή θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ικανοποιώντας τον όρο που είχε θέση η Μονή, οι 50 από τους συνολικά 200 εργαζόμενους στο νέο πολυκατάστημα θα προέρχονται από τους εργαζομένους της επιχείρησης Fokas.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο δόθηκε στα Attica έναντι μηνιαίου μισθώματος 105.000 ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος της επενδύσης αναμένεται να φθάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ