Κομισιόν: Δεν ισχύουν τα περί δημοσιονομικού κενού ύψους 2,9 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Κομισιόν: Δεν ισχύουν τα περί δημοσιονομικού κενού ύψους 2,9 δισ. ευρώ

Η Κομισιόν δεν αναγνωρίζει το δημοσιονομικό κενό των 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν αναγνωρίζω αυτό το ποσό». Αυτή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του Ολι Ρεν, Σάιμον Ο' Κόνορ, όταν ρωτήθηκε για το δημοσιονομικό κενό και αν το προσδιορίζει στα 2,9 δισ. ευρώ.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων όμως, ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας αρνήθηκε να προσδιορίσει το ακριβές ύψος του δημοσιονομικού κενού, τονίζοντας επανειλημμένως ότι οι σχετικές συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε εξέλιξη και η αξιολόγηση του προγράμματος από την Τρόικα ξεκινάει εκ νέου.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το θρίλερ σχετικά με την επίσκεψη της Τρόικα στην Αθήνα, διέψευσε πως υπήρχε διάσταση απόψεων με το ΔΝΤ και επέμεινε πως η απόφαση για επιστροφή λήφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν εστάλησαν από την Αθήνα τα στοιχεία που ζητούσε η Επιτροπή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ