Οντίν Λιναρδάτου: Πολλοί με κατηγόρησαν ότι πρόδωσα τους συναδέλφους μου - iefimerida.gr

Οντίν Λιναρδάτου: Πολλοί με κατηγόρησαν ότι πρόδωσα τους συναδέλφους μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι εγκατέλειψε το Ραδιομέγαρο και την ΕΡΤ και εργάζεται τώρα στη Δημόσια Τηλεόραση όπου παρουσιάζει την πρωινή ενημέρωση σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος Οντίν Λιναρδάτου που αποκαλεί τον εαυτό της «ρεαλίστρια και όχι επαναστάτρια».Μιλώντας στο ένθετο της RealNews η κ. Λιναρδάτου δηλώνει:
«Ηξερα ότι πολλοί με έβριζαν, με κατηγορούσαν ότι πρόδωσα τις αρχές μου, τους συναδέλφους μου, τέτοια. Αυτό δεν μου ήταν ασφαλώς ευχάριστο. Τα είχα καλά όμως με τη συνείδησή μου. Η κυβέρνηση έκανε ένα μεγάλο λάθος κλείνοντας την ΕΡΤ. Αλλά η τηλεόραση πρέπει να προχωρήσει».
Οπως λέει, επέλεξε να αφήσει πίσω της τη γραφειοκρατία, τη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία και τις πολιτικές παρεμβάσεις. «Δεν είμασταν δημόσια, αλλά κρατική τηλεόραση» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Κουβαλάμε πολλές αμαρτίες. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, έχουμε πολλά εμπόδια να ξεπεράσουμε».
«Αισθάνομαι ανασφάλεια οχι από τις αλλαγές, αλλά από την αίσθηση ότι μερικές φορές η εμπειρία και τα επαγγελματικά προσόντα δεν είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Εχουν δει πράματα και θάματα τα ματάκια μου, καταλαβαίνετε...» καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ