Μητέρα του 29χρονου που χαροπαλεύει: Εχουν χτυπηθεί όλα τα ζωτικά του όργανα - iefimerida.gr

Μητέρα του 29χρονου που χαροπαλεύει: Εχουν χτυπηθεί όλα τα ζωτικά του όργανα

Μητέρα του 29χρονου που χαροπαλεύει: Εχουν χτυπηθεί όλα τα ζωτικά του όργανα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου που έπεσε βαριά τραυματισμένος από τα πυρά των δολοφόνων που χτύπησαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ το απόγευμα της Παρασκευής είπε πως ο γιος της δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως χθες οι γιατροί με δύο χειρουργεία ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο θώρακα κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή των 29χρονο, ωστόσο η κατάσταση του είναι ακόμα πάρα πολύ δύσκολη, βρίσκεται στην εντατική διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός. Μάλιστα όπως είπε η μητέρα του όλα τα ζωτικά όργανα είναι πειραγμένα από τα χτυπήματα «ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν την καρδιά. Τα χτυπήματα από τις σφαίρες ήταν τόσο δυνατά που το στομάχι του νεαρού έπεσε στην κοιλιά».

».Μάλιστα η μητέρα του νεαρού είπε προκαλώντας συγκίνηση «Δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί. Ήδη έχασα ένα από μεσογειακή αναιμία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ