Και ξαφνικά, μετά από τόσο χρόνια άναψαν ξανά τα φώτα στο Rex – Η Πανεπιστημίου λάμπει και πάλι τη νύχτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Και ξαφνικά, μετά από τόσο χρόνια άναψαν ξανά τα φώτα στο Rex – Η Πανεπιστημίου λάμπει και πάλι τη νύχτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απλή κίνηση μπορεί να προκαλέσει κύματα αισιοδοξίας και θετικής ψυχολογίας στον πολίτη: Αναψαν μετά από χρόνια τα φώτα του REX στην Πανεπιστημίου, σε αυτή την άλλοτε σκοτεινή γωνία του κέντρου της πόλης, και η Αθήνα μοιάζει να στέλνει σήμα ζωής.

Νιώθεις περισσότερο ασφαλής να περπατάς εκεί, η πόλη ομορφαίνει ενώ αναδεικνύεται το εξαιρετικής αστικής αρχιτεκτονικής – και ιστορίας βεβαίως- θέατρο του REX που χάρη στο ΕΣΠΑ επιστρέφει στη ζωή. Η πόλη μπορεί να τα καταφέρει, αρχίζοντας με μικρά βήματα που όμως κάνουν τη διαφορά.

Και ξαφνικά, μετά από τόσο χρόνια άναψαν ξανά τα φώτα στο Rex – Η Πανεπιστημίου λάμπει και πάλι τη νύχτα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία είναι από το Athensville.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ