Ερχεται η Τρόικα την Τρίτη -Ξεκινά ο Γολγοθάς της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Ερχεται η Τρόικα την Τρίτη -Ξεκινά ο Γολγοθάς της κυβέρνησης

Ερχεται η Τρόικα την Τρίτη -Ξεκινά ο Γολγοθάς της κυβέρνησης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

«Τη Δευτέρα το βράδυ έρχονται και από την Τρίτη ξεκινάμε τις επαφές», δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, διαψεύδοντας- και χωρίς να κρύψει τη δυσφορία του- τις ανώνυμες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Reuters, σύμφωνα με τους οποίους η επιστροφή της Τρόικας «παγώνει» μέχρι νεωτέρας.Ωστόσο, αν και η επιστροφή των επικεφαλής θα γίνει με βάση το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, αυτό δεν σημαίνει ότι η ελληνική πλευρά έχει έτοιμες τις απαντήσεις ειδικά όσον αφορά στο δημοσιονομικό κενό. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό ότι τις τελευταίες ημέρες πύκνωσαν οι συναντήσεις- τη Πέμπτη το μεσημέρι έγινε μια ακόμα- του Γιάννη Στουρναρα με τον Γιάννη Βρουτση, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δημοσιονομικό πεδίο προέρχεται από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Οσο, δε, για το ζήτημα που προέκυψε με τον Ενιαίο Φόρο μετά από τις αντιδράσεις γαλάζιων βουλευτών, από το υπουργείο Οικονομικών τονίζουν ότι οι οποίες αλλαγές γίνουν τις επόμενες ημέρες, δεν θα θέτουν υπό αμφισβήτηση το στόχο των προσδοκώμενων εσόδων και δεν θα δώσουν το παραμικρό άλλοθι στην Τρόικα για νέες απαιτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ