Στα επτά γκολ έδειξε... έλεος ο Ατρόμητος στο Φωστήρα για το Κύπελλο - iefimerida.gr

Στα επτά γκολ έδειξε... έλεος ο Ατρόμητος στο Φωστήρα για το Κύπελλο

Στα επτά γκολ έδειξε... έλεος ο Ατρόμητος στο Φωστήρα για το Κύπελλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανελέητο «σφυροκόπημα» του Ατρόμητου στο Φωστήρα με επτά γκολ και αποκλεισμό της Ξάνθης και του Αρη είχε το «μενού» της δεύτερης ημέρας των ρεβάνς στη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ουσιαστικά ο Ατρόμητος είχε προκριθεί από τον πρώτο αγώνα, είχε κερδίσει με 2-0, αλλά μόνο ως αγγαρεία δεν είδε τον επαναληπτικό, υποχρεώνοντας τον Φωστήρα σε βαριά ήττα. Ο «χορός» των γκολ άνοιξε με το «καλημέρα», όταν στο 6ο λεπτό ο Γεωργίου έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Καραμάνος, ο οποίος βρήκε δίχτυα αρχικά στο 16΄και στη συνέχεια στο 30΄. Το 4-0 για τον Ατρόμητο διαμόρφωσε ένας παίκτης του... Φωστήρα, καθώς προήλθε από αυτογκόλ του Κάργα. Το όνομά τους στους σκόρερ έγραψαν ακόμη ο Ιγκλέσιας, ο Καραγκούνης(63΄)και ο Ταυλαρίδης(70΄).

Μεγάλη πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στους 16, έπειτα από το 0-0 με τον Αρη, καθώς στον πρώτο αγώνα οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει με 1-0. Ο Ηρακλής από την άλλη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει την Ξάνθη και να πάρει την πρόκριση. Ο Μάνταλος έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Ξάνθη (30', 33'), αλλά ο Σιατραβάνης (77') και ο Πορτουλίδης (90') ισοφάρισαν.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι με την Καλλιθέα και πήρε από νωρίς προβάδισμα με τον Παπάζογλου (8') όμως ο Φαγιέ (90') ισοφάρισε. Ωστόσο οι Κρητικοί έχοντας το αβαντάζ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Ηρακλής Ψαχνών άντεξε στη Βέροια και παρά την ήττα με 2-1 προκρίθηκε στην φάση των 16 του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μρντάκοβιτς στο 12' , ο Ηρακλής Ψαχνών ισοφάρισε με τον Νικολόπουλο στο 33' και το 2-1 για τη Βέροια σημείωσε ο Καλτσάς στο 87'.

Η Καλλονή επέστρεψε στη φυσική της έδρα, αλλά παρότι αυτό δεν συνοδεύτηκε με νίκη το 2-2 επί του Πιερικού ήταν αρκετό για την πρόκριση. Στο 19' ο Μανούσος πέτυχε το 1-0, ενώ ο Καζάκης ατο 43' σκόραρε για το 2-0. Ο Πιερικός όμως, ισοφάρισε με δύο γκολ του Βινίσιους (48' και 68').

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 στα Χανιά και πήρε την πρόκριση, με γκολ του Ντε Μπλάσις (79'). Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Κασσιόπης (1-0). Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 88' ο Μπελόν.

Ολα τα αποτελέσματα των ρεβάνς για τη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα)

Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 2-1 (1-2) *
* Παράταση. Προκρίθηκε η Νίκη Βόλου με 4-1 στα πέναλτι
Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας 3-2 (1-2)
Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (0-0)
Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος 0-0 (1-3)
Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς 2-1 (1-1)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-1 (1-2)
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ 0-1 (0-3)
Φωκικός-Ολυμπιακός 3-5 (1-5)
Καλλονή-Πιερικός 2-2 (2-1)
Χανιά-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (0-0)
Βέροια-Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (1-3)
Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0 (1-0)
ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-1 (1-0)
Ξάνθη-Ηρακλής 2-2 (0-1)
Αρης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (0-1)
Ατρόμητος-Φωστήρας 7-0 (1-0)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ