Ξεκινά την Παρασκευή η δωρεάν διανομή τροφίμων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ποιο το σημείο διάθεσης - iefimerida.gr

Ξεκινά την Παρασκευή η δωρεάν διανομή τροφίμων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ποιο το σημείο διάθεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινά την Παρασκευή το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες για το 2013. Στα πρώτα πακέτα που θα διανεμηθούν έξω από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι θα περιλαμβάνονται ζυμαρικά και κεφαλογραβιέρα.

Το σύνολο των δικαιούχων του προγράμματος θα ξεπεράσει τις 800.000, ενώ για να μπορέσει να γίνει... πραγματικότητα, δηλαδή να υλοποιηθεί συμμετέχουν πάνω από 1.000 φορείς όπως μητροπόλεις, δήμοι, σύλλογοι πολυτέκνων και παλιννοστούντων και πλήθος φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, που συμβάλλουν τόσο στην επιλογή των τελικών δικαιούχων, όσο και στην υλοποίηση της διανομής σε όλη τη χώρα.

Για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα η χώρα έχει χωριστεί σε τρεις γεωγραφικές ζώνες για κάθε προϊόν δωρεάν διανομής, ώστε να ευνοηθεί η συμμετοχή περισσότερων ενδιαφερομένων και να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ποσότητα διανομής προς τους δικαιούχους..

Η διανομή των τροφίμων έχει στόχο να ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ