Οι υβριστικές δηλώσεις Κρανιδιώτη υπονομεύουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, σχολιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη - iefimerida.gr

Οι υβριστικές δηλώσεις Κρανιδιώτη υπονομεύουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, σχολιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χαρακτηρισμός «Εnterprise της λαμογιάς» που χρησιμοποίησε για το ΠΑΣΟΚ ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν έμεινε αναπάντητος από τη Χαριλάου Τρικούπη. Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ παρατήρησαν ότι τέτοιους είδους δηλώσεις υπονομεύουν τις προσπάθειες για πολιτική σταθερότητα, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς, έχει το know how. Κι όταν λέω ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρομαι στο σύνολο των στελεχών, ούτε στην συντριπτική πλειοψηφία της βάσης αυτού του 42% έως 48% που έφτασε κάποτε, γιατί τώρα έχει συρρικνωθεί», διευκρίνισε με νέα του ανάρτηση στο Facebook, το μέλος της Πολιτικής Επιιτροπης της ΝΔ για να προσθέσει πως «δεν μπορούν να ζητούν μερικοί το ξεχαρβάλωμα 30 χρόνων (από τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ) να το ισιώσει ο Σαμαράς μέσα σε 1 χρόνο».

Ο κ. Κρανιδιώτης, που βρίσκεται στο δημόσιο λόγο επικαλούμενος τις σχέσεις του με την ηγεσία της ΝΔ και διασυνδέεται με την εφημερίδα «Δημοκρατία» και ακροδεξιές λογικές, ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως και τον προσέξει κανείς, σχολίασαν χαρακτηριστικά στη Χαριλάου Τρικούπη, καταλογίζοντας στο στέλεχος της ΝΔ ότι με τέτοιου είδους δηλώσεις «υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα, τις προσπάθειες για πολιτική σταθερότητα στη χώρα και το ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ