Ενα νέο προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτων στην αγορά -Ο ίδιος ο πελάτης επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του - iefimerida.gr

Ενα νέο προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτων στην αγορά -Ο ίδιος ο πελάτης επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, δημιούργησε το MyDynamis, το πιο δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ οχήματος, συνεπής στην υπόσχεσή της για άμεση, εγγυημένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασφαλισμένων της.
Με το MyDynamis, ο ασφαλισμένος ξεκινά από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει, επιλέγοντας μέσα από πληθώρα προαιρετικών καλύψεων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης διαμορφώνει το δικό του, μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και τις δικές του προτεραιότητες.

Πληροφορίες για το νέο εξατομικευμένο πρόγραμμα, είναι ήδη διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική www.dynamis.gr, η οποία έχει σχεδιαστεί με μοντέρνο ύφος, ώστε να προσφέρει εύκολη πλοήγηση στον χρήστη και πρόσβαση από κάθε τύπο συσκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ