Νομίζετε ότι ξέρετε να κάνετε σχοινάκι; Τα διαστημικά κόλπα μίας φοιτήτριας θα σας αφήσουν άφωνους [βίντεο] - iefimerida.gr

Νομίζετε ότι ξέρετε να κάνετε σχοινάκι; Τα διαστημικά κόλπα μίας φοιτήτριας θα σας αφήσουν άφωνους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθένας μπορεί να κάνει σχοινάκι. Αυτό που κάνει η Τόρι Μπογκς όμως είναι από... άλλο πλανήτη. Γιατί η φοιτήτρια από το Οχάιο έχει καταφέρει να το αναγάγει σε επιστήμη.

Δεν είναι τυχαία βέβαια. Πρόκειται για την εννιά φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια- ναι, προφανώς υπάρχει αντίστοιχη διοργάνωση- και μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Η κοπέλα, που σημειωτέον σπουδάζει με υποτροφία Βιομηχανικό σχέδιο, δεν... παίζεται στο σχοινάκι.

Με ένα χέρι, ένα πόδι, στριφογυρίζοντας, κάνοντας ταυτόχρονα πους απς ή τούμπες. Ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά και ό,τι δεν περνάει από ανθρώπινο νου, η Μπογκς μπορεί να το κάνει πηδώντας ταυτόχρονα το σχοινάκι με το οποίο μπορεί να πιάσει τέτοια ταχύτητα που μετά βίας γίνεται ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ