To Suzuki X-Lander είναι ο διάδοχος του Jimny; - iefimerida.gr

To Suzuki X-Lander είναι ο διάδοχος του Jimny;

To Suzuki X-Lander είναι ο διάδοχος του Jimny;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Jimny, το μικρό κλασικό τζιπ της Suzuki, είναι από τα μακροβιότερα σύγχρονα μοντέλα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους επίδοξοι διάδοχοί του, όπως το Χ-Lander που θα παρουσιαστεί φέτος στην έκθεση του Τόκιο.

Φυσικά και μπορεί να πεις κανείς ότι θα είναι το νέο Jimny, μιας και ανάλογες διαστάσεις έχει και τον κινητήρα του των 1.300 κυβικών χρησιμοποιεί. Από την άλλη όμως και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ιαπωνικής εταιρείας το μικρό της τζιπ έχει ακόμα τουλάχιστον δύο χρόνια μπροστά του, οπότε το X-Lander λογικά δεν μπορεί παρά να είναι μια πρώτη προσέγγιση στο θέμα της διαδοχής. Η οποία άλλωστε από μόνη της είναι μια δύσκολη υπόθεση, από τη στιγμή που το Jimny θεωρείται icon.Πάντως το X-Lander είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και τεχνολογίας, μιας και το συμβατικό τετρακύλινδρο των 1.300 κυβικών υποβοηθά ένα light (με ότι εννοούν οι Ιάπωνες με αυτό) υβριδικό σύστημα.

Κινητήριοι τροχοί θα μπορούν να είναι και οι τέσσερις, ενώ αν λάβουμε υπόψη τις σύγχρονες τάσεις η νέα γενιά του Jimny όποτε κι αν παρουσιαστεί επίσημα θα είναι λιγότερο hard core από την υπάρχουσα. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι άνθρωποι της Suzuki από τώρα για το X-Lander, που «νοιώθει στο στοιχείο του στην πόλη, αλλά είναι ικανό και στην εξοχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ