Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διοικητής της ΕΥΠ- Θα πραγματοποιηθεί απόρρητη συνεδρίαση - iefimerida.gr

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διοικητής της ΕΥΠ- Θα πραγματοποιηθεί απόρρητη συνεδρίαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή και μάλιστα σε απόρρητη συνεδρίαση καλείται να παραστεί την Πέμπτη ο διοικητής της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας, για την ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί σχετικά με τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο παρακολουθήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί βάση του άρθρου 43Α του Κανονισμού της Βουλής, σύμφωνα με τον οποίο «οι συζητήσεις για τη δραστηριότητα της ΕΥΠ είναι απόρρητες και τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών δεσμεύονται να τηρούν το απόρρητο αυτό και μετά τη λήξη της θητείας τους».

Οπως αναφέρει μάλιστα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ συμπίπτει με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την NSA, ωστόσο είχε ορισθεί σε παρελθόντα χρόνο από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αν και παραμένει άγνωστο εάν θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για τον πρόσφατο σάλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις υποκλοπές στην Ελλάδα από την αμερικανική πρεσβεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ