Ηθοποιοί κάνουν πρόβα γυμνοί σε βιτρίνα στου Ψυρρή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιοί κάνουν πρόβα γυμνοί σε βιτρίνα στου Ψυρρή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξανδρος και η Μαρία φτάνουν για τις πρώτες διακοπές τους μαζί σε μία απομονωμένη παραλία ενός ελληνικού νησιού για ελεύθερο κάμπινγκ, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας. Δεν ξέρουν όμως ότι πρόκειται για παραλία γυμνιστών, πράγμα που ανακαλύπτουν όταν καταφθάνει μια άλλη παρέα τριαντάρηδων που στήνει την σκηνή τους δίπλα τους.

Κάπως έτσι ξεκινά η περιγραφή της παράστασης «Θύμισε μου γιατί ήρθαμε εδώ» που θα ανέβει στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής στις 2 Νοεμβρίου. Το ιδιαίτερο κόνσεπτ βέβαια συνοδεύει και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη προετοιμασία. Είναι λογικό από τη στιγμή που ακούς για παραλία γυμνιστών να περιμένεις να δεις γυμνούς ανθρώπους επί σκηνής. Κι όμως αυτό το στιγμιότυπο παρακολούθησαν πολλοί Αθηναίοι που πέρασαν από του Ψυρρή, αφού οι ηθοποιοί κάνουν πρόβα γυμνοί μέσα στη βιτρίνα ενός παλιού βίντεο κλαμπ.

Προφανώς όσοι πέρασαν και αντίκρισαν το ιδιαίτερο κόνσεπτ απόρησαν, αλλά όταν έμαθαν πως πρόκειται για θεατρική παράσταση ανακουφίστηκαν. Η παράσταση συστήνεται στο ελληνικό κοινό ως η πιο ακομπλεξάριστη του χειμώνα και μέσα από καθημερινούς διάλογους αναδεικνύει μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής.

Θύμισε μου γιατί ήρθαμε εδώ
Πρεμιέρα Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013
κάθε Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 20:00
Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής (Αγ. Όρους 16& Κωνσταντινουπόλεως 115-Βοτανικός)

Εικόνες: popaganda

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ