ΤΑ ΝΕΑ: Πολλοί ψάχνουν τα αποφάγια της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ: Πολλοί ψάχνουν τα αποφάγια της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είσαι κολεγιόπαις σπουδαγμένος στην Αμερική και προέρχεσαι από καλή οικογένεια της Θεσσαλονίκης, δεν τρως από τα αποφάγια του μπουφέ, γράφει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος στα Νέα για τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος παραλλήλισε το ΠΑΣΟΚ με τη Χρυσή Αυγή για να κερδίσει το δεξιό ακροατήριο.

«Ο Τζιτζικώστας έκανε χοντροκομμένα -ή απρόσεκτα- κάτι που επιχειρούν πολλοί: να φάνε από τα υπολείμματα της ΧΑ» γράφει ο δημοσιογράφος και προσθέτει ότι η κίνηση Τζιτζικώστα είναι μια πρόγευση και του κλίματος αλλά και των 100% προσωπικών στρατηγικών που θα δούμε ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου.
Στο ίδιο άρθρο τονίζεται ότι η κοινωνία είναι τραπέζι που έχει μπατάρει προς τα Δεξιά. Μια (ακρο)δεξιά ατζέντα αναδύεται μέσα από την κρίση και τραβάει τους πολιτευτές όπως η λάμπα φρυγανιέρα τις μύγες του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ