Σοκ στη Γαλλία- Μητέρα κρατούσε κλεισμένο στο πορτ-μπαγκάζ μωρό από τη γέννησή του - iefimerida.gr

Σοκ στη Γαλλία- Μητέρα κρατούσε κλεισμένο στο πορτ-μπαγκάζ μωρό από τη γέννησή του

Σοκ στη Γαλλία- Μητέρα κρατούσε κλεισμένο στο πορτ-μπαγκάζ μωρό από τη γέννησή τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο σοκ έχει προκαλέσει στη γαλλική κοινή γνώμη η ανακάλυψη ενός μωρού σε πορτ- μπαγκάζ αυτοκινήτου, εκεί όπου το κρατούσε κλεισμένο η μητέρα του από τη στιγμή της γέννησής του.

Το κοριτσάκι, που είναι 15 έως 23 μηνών, εντοπίστηκε τυχαία από μηχανικούς του συνεργείου στο οποίο πήγε η γυναίκα το αυτοκίνητό της. Οταν άκουσαν ήχους από το πορτ-μπαγκάζ, το άνοιξαν και έκπληκτοι αντίκρισαν ένα μωρό γυμνό, μέσα στα κόπρανά του, το οποίο ήταν αφυδατωμένο και είχε υψηλό πυρετό.

Αμέσως μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο της πόλης Τερασόν, όπου οι γιατροί διέγνωσαν καθυστερημένη ανάπτυξη και διανοητικά προβλήματα. Ηδη έχουν συλληφθεί τόσο η 45χρονη μητέρα όσο και ο 40χρονος πατέρας και αντιμετωπίζουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η μητέρα, που έχει άλλα τρία ανήλικα παιδιά, κατέθεσε ότι γέννησε το κοριτσάκι κρυφά και έκρυψε την ύπαρξή από τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου της. Ο τελευταίος ανέφερε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του παιδιού, ενώ σύμφωνα με τους πυροσβέστες το κοριτσάκι θα πέθαινε από ασφυξία αν δεν το εντόπιζαν οι μηχανικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ