«Επεσε» η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής μετά από επίθεση χάκερ - iefimerida.gr

«Επεσε» η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής μετά από επίθεση χάκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός λειτουργίας είναι από τις 5 το απόγευμα η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Για συντονισμένη επίθεση χάκερ από το εξωτερικό έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του ακροδεξιού κόμματος http://www.xryshaygh.com/ έχει «πέσει» και όταν επιχειρούσε κάποιος να τον επισκεφθεί, εμφανιζόταν η ένδειξη : Our systems have detected an unusually high amount of requests. Please key in the above authentication key to continue (non case-sensitive).

Πλέον η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι αδύνατη.

«Από τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου σημειώνεται κύμα επιθέσεων από το εξωτερικό στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, την μοναδική ελληνική φωνή που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Ο συμβολισμός είναι αναπόφευκτος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΧΑ την οποία ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Οι ξένες δυνάμεις κατοχής που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία, θέλουν να υποτάξουν την μόνη πολιτική δύναμη που πολεμά τα ανθελληνικά τους σχέδια. Αφού μας εξαφάνισαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης, τώρα θέλουν να σβήσουν την φωνή μας στο διαδίκτυο. Θα αποτύχουν», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη ΧΑ, η επίθεση προέρχεται από το εξωτερικό και από χιλιάδες διευθύνσεις IP και είναι συνδυασμός από επιθέσεις UDP, SUN flood, ACK flood, HTTP Get flood και UDP flood.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ