Φαντασιώνονται οι Αγγλίδες με τους κοιλιακούς της Kate Middleton και κάνουν επεμβάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Φαντασιώνονται οι Αγγλίδες με τους κοιλιακούς της Kate Middleton και κάνουν επεμβάσεις [εικόνες]

keit-mintleton
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού η Κέητ Μίντλετον έκανε επίδειξη των κοιλιακών της προκαλώντας μαζική υστερία στον γυναικείο πληθυσμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δούκισα του Κέμπρητζ δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την εντελώς ίσια και γυμνασμένη κοιλιά της σε ένα ατελιέ σπορτίφ του Ιδρύματος που έχει η ίδια και λέγεται Sports Aid Athlete.
Από την πλευρά του Μπάκινγχαμ επίσημη πηγή αναφέρει ότι η Κέητ ξαναβρήκε την κοιλιά -φέτες κάνοντας κωπηλασία, περπατώντας πολύ με τον σκύλο της και κάνοντας γιόγκα. Ωστόσο, μετά τις φωτογραφίες της στο αθλητικό κέντρο άναψαν τα τηλεέφωνα σε πλαστικούς χειρουργούς από γυναίκες που ήθελαν να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις στην κοιλιά, γράφει η Daily Mail.
Ορισμένα ιατρεία διαπίστωσαν αύξηση 650% για τέτοιες επεμβάσεις, οι οποίες κοστίζουν περίπου 1000 λίρες (περίπου 1.200 ευρώ) για κάθε συνεδρία. «Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει» δηλώνει επικεφαλής κλινικής στην Daily Mail. «Ρωτήσαμε τις πελάτισές μας τι τις ωθεί να κάνουν τέτοιες επεμβάσεις και όλες απάντησαν ότι θέλουν τους ίδιους κοιλιακούς με την Κέητ».

Φαντασιώνονται οι Αγγλίδες με τους κοιλιακούς της Kate Middleton και κάνουν επεμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Φαντασιώνονται οι Αγγλίδες με τους κοιλιακούς της Kate Middleton και κάνουν επεμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ