Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας

Ταύρος

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά. Ανανεωθείτε κάνοντας ένα ταξίδι εν όψη εορτών. Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

Λέων

Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι έχετε πολλές και σημαντικές ιδέες για να προωθήσετε επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Παρθένος

Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Ζυγός

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Παρόλα αυτά όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είχε διαταραχθεί θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στα επαγγελματικά, ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε καλύτερα προβάλλοντας τις νέες ιδέες σας.

Σκορπιός

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε έγγραφα που θα χρειαστεί να υπογράψετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.

Τοξότης

Θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σας για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας. Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος.

Υδροχόος

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Ιχθείς

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ