Το ιλιγγιώδες, μεταλλικό μίνι φόρεμα της Δούκισσας Νομικού που ισορρόπησε πάνω στα πιο ψηλά χρυσά στιλέτο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ιλιγγιώδες, μεταλλικό μίνι φόρεμα της Δούκισσας Νομικού που ισορρόπησε πάνω στα πιο ψηλά χρυσά στιλέτο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζάλη προκαλεί η ομορφιά της Δούκισσας που χθες ήταν η απόλυτη σταρ του Dancing with the stars. Με απολύτως ίσια μαλλιά, με χρυσά φαρδιά βραχιόλια , φόρεσε ένα στρετς καυτό μίνι φόρεμα που ήταν εντελώς κλειστό στο ντεκολτέ και είχε μακριά μανίκια.

Πιστό στη μόδα της εποχής που ψηφίζει υπέρ των μεταλλικών υφών και τυπωμάτων, το φόρεμα που σχεδίασε η Ourania Kay έκανε τη Δούκισσα να ακτινοβολεί. Ισορρόπησε πάνω σε γόβες 14 εκατοστών της φίρμας Gioventu. Το look της ήταν εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο live όπου φορούσε την μακριά επιβλητική κατακόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη με το απίστευτο ντεκολτέ, το οποίο σύμφωνα με τη δήλωση φωτιά του Νίκου Μουτσινά «συμπαρουσίαζε το σόου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ