Βρούτσης: Δεν πρόκειται να μειωθούν οι συντάξεις στα ευγενή Ταμεία - iefimerida.gr

Βρούτσης: Δεν πρόκειται να μειωθούν οι συντάξεις στα ευγενή Ταμεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δέσμευση του ότι δεν πρόκειται να περικοπούν οι συντάξεις στα ευγενή Ταμεία παρά την δέσμευση της κυβέρνησης να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος στα επίπεδα του ΙΚΑ επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο υπουργός τόνισε πως δεν πρόκειται να θιγούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, ούτε θα θιγούν οι μητέρες με ανήλικο τέκνο που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2013 δεν πρόκειται να δοθεί παράταση για την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων.

«Δεν θίγουμε κανέναν, δεν αιφνιδιάζουμε», επεσήμανε ο κ. Βρούτσης, ενώ καταληκτικά αναφερόμενος εκ νέου στα ευγενή Ταμεία δήλωσε: «Η εξίσωση είναι δύσκολη, θα εξαντλήσω τις προσπάθειες να μη θιγούν οι συνταξιούχοι αυτής της ομάδας».

Φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ