ΣΥΡΙΖΑ: Υποταγμένος μερκελιστής ο Πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Υποταγμένος μερκελιστής ο Πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάκουο μαθητή της Μέρκελ χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή την ολιγόλεπτη -κατά δήλωση της ίδιας της Μέρκελ - συνάντησή τους στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΛΚ, σημειώνει ότι ο κ. Σαμαράς ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει κάτι για την αλλαγή της μνημομονιακής πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η Γερμανίδα καγκελάριος ρωτήθηκε εάν στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά συζητήθηκε η πιθανότητα χαλάρωσης του ελληνικού προγράμματος και εάν υπάρχει αλλαγή στη στάση της γερμανική πλευράς.

Απαντώντας, η κ. Μέρκελ είπε πως συνομίλησε με τον Αντώνη Σαμαρά για 5 λεπτά, αλλά όπως έκανε γνωωστό, δεν έγινε καμία συζήτηση για το θέμα αυτό, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει αλλαγή στη στάση του Βερολίνου.

«Ο κ. Σαμαράς, ο υπάκουος και καλός μαθητής της κ. Μέρκελ, στα πέντε λεπτά συνομιλίας που η ίδια του χάρισε στο περιθώριο της Συνόδου, κατά δήλωσή της, εισέπραξε το αναμενόμενο μάθημά του. Ο υποταγμένος μερκελιστής και πιστός στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα», σχολίασε η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ