Σταρ και Social Media: Ποιοι διάσημοι ανεβάζουν τα πάντα στο διαδίκτυο και ποιοι το σνομπάρουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταρ και Social Media: Ποιοι διάσημοι ανεβάζουν τα πάντα στο διαδίκτυο και ποιοι το σνομπάρουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καινούργια τηλεοπτική σεζόν είχε ξεκινήσει πλέον για τα καλά! Οι παρουσιαστές έπιασαν θέση μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, άλλοι ήδη από τα τέλη Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι μέσα στον Οκτώβρη, και κάποιοι ζουν ακόμα με το άγχος της πρεμιέρας. Και οι τηλεθεατές, από την άλλη πλευρά του γυαλιού, έχουν ήδη δώσει τη ψήφο εμπιστοσύνης τους σ' αυτούς που αγαπούν... και θα παρακολουθήσουν και φέτος το χειμώνα.

Τι έχει αλλάξει, όμως, στις τηλεοπτικές μας συνήθειες τα τελευταία χρόνια; Δεν μας αρκεί να βλέπουμε αυτό που συμβαίνει μπροστά στις κάμερες, θέλουμε να ξέρουμε, πες από περιέργεια, πες από υπερβολική συμπάθεια στα πρόσωπα, αυτά που συμβαίνουν από πίσω: ο κόσμος των παρασκηνίων είχε πάντα μια γοητεία! Και τα Social Media έγιναν ο καλύτερός μας σύμμαχος στο να τον ανακαλύψουμε.

Δείτε ποιοι διάσημοι βγάζουν τα παρασκήνια στη φόρα στα social media στο joytyv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ