Τα έφερε... Τούμπα ο ΠΑΟΚ- Εχασε δύο πέναλτι, αλλά «γύρισε» το ματς και κέρδισε τη Μακάμπι (3-2) - iefimerida.gr

Τα έφερε... Τούμπα ο ΠΑΟΚ- Εχασε δύο πέναλτι, αλλά «γύρισε» το ματς και κέρδισε τη Μακάμπι (3-2)

Τα έφερε... Τούμπα ο ΠΑΟΚ- Εχασε δύο πέναλτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρώς ακατάλληλο παιχνίδι για καρδιακούς ήταν αυτό του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι στην Τούμπα. Δύο χαμένα πέναλτι, μία μεγάλη ανατροπή και στο τέλος νίκη για τους Θεσσαλονικείς στην τρίτη αγωνιστική του Europa League με 3-2 προέβλεπε η αναμέτρηση.

Τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά για τον ΠΑΟΚ στην αρχή του ματς, καθώς ο Ντλόβου στο 13' και ο Γκολάσα μόλις στο 21' έκαναν το 2-0 για την Μακάμπι. Ο Βίτορ (35') και ο Νίνης (39') έβαλαν τα πράγματα στη... θέση τους. Και κάπου εκεί ο Στοχ αποφάσισε να «πεθάνει» τους οπαδούς της ομάδας. Γιατί μόλις μέσα σε 5' (στο 38' και στο 43') αστόχησε σε δύο πέναλτι, πετώντας στα σκουπίδια την ευκαιρία να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ.

Ο σωτήρας ήταν, για μία ακόμη φορά, ο Σαλπιγγίδης. Στο 66' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Με την Καραγκαντί και την Αλκμααρ να αναδεικνύονται ισόπαλες στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (1-1), ο ΠΑΟΚ είναι το «αφεντικό» με επτά βαθμούς, με την Αλκμααρ να ακολουθεί με πέντε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ