Σαμαράς σε Μέρκελ: Οι Ελληνες δεν αντέχουν άλλα δημοσιονομικά μέτρα - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Μέρκελ: Οι Ελληνες δεν αντέχουν άλλα δημοσιονομικά μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tετ α τετ με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μερκελ είχε λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής και στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με το Tovima.gr o κ. Σαμαράς στην 20λεπτη συνάντηση που είχε με την κυρία Μέρκελ της διεμήνυσε πως οι Ελληνες δεν αντέχουν και άλλα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα.

Λίγο αργότερα και προσερχόμενος στη σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός είπε: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την ψηφιακή οικονομία, την τραπεζική ενοποίηση, για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, κυρίως για την απασχόληση των νέων. Είμαστε όμως εδώ και για να βρούμε λύση σε ένα οξύ και μακροχρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι χώρες της Νότιας Μεσογείου και έχει να κάνει με τη λαθρομετανάστευση. Έχουν τεθεί πολλοί στόχοι και προχωράμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ