Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία - iefimerida.gr

Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία

Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος, για δεύτερη φορά, κρίθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έπειτα από την απολογία του. Ο επιχειρηματίας, που βρίσκεται στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της Proton Bank, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία.

Ο κ. Λαυρεντιάδης, που απολογήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του 43χρονου επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με έκρηξη χειροβομβίδας μέσα σε συσκευασία δώρου.

Η υπόθεση που παραπέμπει σε πρακτικές μαφίας, όπως λένε οι διωκτικές αρχές, έχει στοιχεία έντονης προσωπικής διένεξης και ο γνωστός επιχειρηματίας αντιμετώπισε την κατηγορία πώς έδωσε την εντολή να εκτελεστεί «ένα συμβόλαιο θανάτου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ