Tσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ - iefimerida.gr

Tσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκαλεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος βλέπουν ...συγχώνευση των δύο κομμάτων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για «κάλυψη» του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων, μέσω της προγραμματικής συμφωνίας.
«Χθες θυμήθηκαν να φέρουν ξαφνικά προγραμματική συμφωνία. Αυτό το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. Ένας είναι ο τρόπος: να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του να τον βάλει και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της κυβέρνησης με αιχμή το «success story» και το πρωτογενές πλεόνασμα.
Είναι γνωστό σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά μιλούν για success story και για ιστορία επιτυχίας», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε ακόμη ότι «η ιστορία με το πλεόνασμα δεν είναι ανέκδοτο αλλά τραγωδία», η οποία, όπως είπε, «θα καταγραφεί στην ιστορία στα ίδια κατάστιχα με το 'λεφτά υπάρχουν'».


Ειρωνικό -έως απαράδεκτα- ήταν το σχόλιο του Πάνου Καμμένου μέσω twitter, ειδικά με την φωτογραφία που επέλεξε για να το συνοδεύσει

Γράφει ο κ. Καμμένος:


Τελικά συγχωνεύονται ........ pic.twitter.com/6SgH8DREvI

Tσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ | iefimerida.gr 0
Tσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ | iefimerida.gr 1


Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε οργή στο Μέγαρο Μαξίμου και ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης έστειλε ...συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ για τον εταίρο του.

Tσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ