Αυτός είναι ο δεύτερος Ελληνας προπονητής μετά τον Αλκέτα Παναγούλια που θα δώσει το παρών σε Μουντιάλ - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο δεύτερος Ελληνας προπονητής μετά τον Αλκέτα Παναγούλια που θα δώσει το παρών σε Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορία έγραψε ο 48χρονος Ελληνας Αγγελος Ποστέκογλου, καθώς είναι ο δεύτερος προπονητής ελληνικής καταγωγής ο οποίος θα συμμετάσχει σε Μουντιάλ και συγκεκριμένα σε αυτό της Βραζιλίας.

Ο ομογενής προπονητής ο οποίος έχει αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής Αυστραλίας, έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ, πετυχαίνοντας μια μεγάλη διάκριση. Ωστόσο, ο Ελληνας προπονητής έχει κοουτσάρει και ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα την Παναχαϊκή το 2008, ωστόσο δεν είναι μια εμπειρία που θέλει να θυμάται, αναφέρει το Εθνος.

Ο ίδιος εξιστορεί την εμπειρία του: «Ηταν μια τρελή χρονιά, Εάν νικούσαμε χρειαζόταν περιπολικό για να αποχωρήσω επειδή όλοι ήθελαν να με αποθεώσουν. Εάν χάναμε πάλι χρειαζόταν περιπολικό γιατί όλοι ήθελαν να με λιντσάρουν», ενώ μάλιστα καταγγέλλει πως ο τότε πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας το έδωσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα «ραβασάκι» με τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει.

Ποιος είναι ο Ποστέκογλου

Ο Αγγελος Ποστέκογλου, γεννήθηκε το 1965 στην Νέα Φιλαδέλφεια και το 1970 μετανάστευσε στην Αυστραλία. Στη συνέχεια, έγινε ποδοσφαιριστής και κατέκτησε δύο τίτλους με την ομάδα Νότια Μελβούρνη, ενώ μάλιστα έπαιξε και 4 φορές με την Εθνική Αυστραλίας. Πριν από δύο εβδομάδες προσελήφθη στη θέση του προπονητή της Εθνικής Αυστραλίας, με απολαβές 800.000 ευρώ, δηλαδή 150.000 ευρώ υψηλότερες από αυτές του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ