Στυλ «Δυναστείας», σακιά με πατάτες, χλιδή και αυτοσχέδιες σόμπες: Μπήκαμε στον καταυλισμό των αθίγγανων στα Φάρσαλα όπου μεγάλωσε η Μαρία [εικόνες] - iefimerida.gr

Στυλ «Δυναστείας», σακιά με πατάτες, χλιδή και αυτοσχέδιες σόμπες: Μπήκαμε στον καταυλισμό των αθίγγανων στα Φάρσαλα όπου μεγάλωσε η Μαρία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας κόσμος αντιφάσεων, συμβολισμών και αισθητικής έξαρσης όπου η απόλυτη φτώχεια συνυπάρχουν με το lifestyle του πλούτου όπως τον βλέπουμε στις σαπουνόπερες: Αυτές είναι οι εικόνες που επικρατούν μέσα στον καταυλισμό των αθίγγανων στα Φάρσαλα, εκεί όπου εντοπίστηκε η μικρή ξανθή Μαρία.

Η σημαντική Ελληνίδα φωτογράφος Μάρω Κουρή από το fosphotos μπήκε στον καταυλισμό και με τις φωτογραφίες της αποκαλύπτει αυτό τον κόσμο των αντιθέσεων και της έντονης ζωής, όπου και πάλι πρωταγωνιστούν τα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ