Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι μάνατζερ των ΗΠΑ- Στην κορυφή ο Ζούκεμπεργκ του facebook που βγάζει πάνω από 6 εκ. δολάρια την ημέρα [λίστα] - iefimerida.gr

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι μάνατζερ των ΗΠΑ- Στην κορυφή ο Ζούκεμπεργκ του facebook που βγάζει πάνω από 6 εκ. δολάρια την ημέρα [λίστα]

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι μάνατζερ των ΗΠΑ- Στην κορυφή ο Ζούκεμπεργκ του faceb
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γουόλ Στριτ παρουσίασε τους πλέον καλοπληρωμένους ή μάλλον ακριβοπληρωμένους μάνατζερ των ΗΠΑ για το 2012 σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας GMI Ratings. Τα golden boys που συμπληρώνουν τη δεκάδα έχουν καταφέρει να είναι απόλυτα επιτυχημένοι και να βλέπουν συνεχώς τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώσουν. Την χρονιά που πέρασε κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 100 εκ. δολάρια.Στην κορυφή της λίστας πάντως είναι ο 29χρονος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του facebook Μαρκ Ζούκερμεργκ ο οποίος κατάφερε να βγάλει τα διπλά χρήματα (2,27 δισ. δολάρια) από τον δεύτερο στη λίστα μέσα στο 2012. Χαρακτηριστικό της απόλυτης επιτυχίας του είναι πως για το 2012 κατάφερε να βγάζει 6 εκ. δολάρια την ημέρα. Βεβαίως υπενθυμίζεται πως την περσινή χρονιά ο Ζούκερμεργκ πούλησε 60 εκ. μετοχές της εταιρείας του κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options) που είχε.

Η λίστα με τους 10 μάνατζερ των ΗΠΑ που έβγαλαν πάνω από 100 εκ. δολάρια το 2012

*Ο Μαρκ Μπένιοφ με της δύο θέσεις που έχει και τους δύο μισθούς που λαμβάνει θα έπρεπε να βρίσκεται στην 3η θέση με συνολικά κέρδη 391 εκ. δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ