Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Μάθετε να επικαλείσετε επιχειρήματα αντί να εφευρίσκετε δικαιολογίες για να ξεφύγετε. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν.

Ταύρος

Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Με τη βοήθεια της διαίσθηση σας και με τόλμη μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν, καταστάσεις που έχετε βιώσει με τους συντρόφους σας, που θα επηρρεάσουν αρνητικά την διάθεση σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα ,γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να οργανώσετε ταξίδια αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Η συμπεριφορά σας θα είναι αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να θέλετε να μείνετε αυτό το διάστημα λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερες πληγές, με σχέσεις ή με επιλογές του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι οι έξοδοι με τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σας και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Στα οικονομικά σας, κάντε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κλείσετε ή να μειώσετε παλιές σας οφειλές.

Καρκίνος

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ανανέωση στους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να παίζετε σε διπλό ταμπλό και να είστε μπερδεμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Λέων

Αισθηματικά,οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας. Η επικοινωνία, η πείρα και οι γνώσεις που έχετε, είναι σημαντικά όπλα για να προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρα σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για πολλούς από εσάς θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε όσο υπολογίζατε. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφο σας, θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσης σας.

Παρθένος

Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν δείχνουν προς το παρόν να βελτιώνονται. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Διανύετε μια περίοδο έντονου άγχους και προβληματισμού γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Παράλληλα θα ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς μέσα στη δουλειά σας και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, ώστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Τοξότης

Να είστε συνετοί με την διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Υδροχόος

Υπάρχουν από την πλευρά σας κάποια απωθημένα που αν τα αφήσετε να εξελιχθούν μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές στην προσωπική σας ζωή. Αντιμετωπίστε με υπομονή κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν με συναδέλφους στη δουλειά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση. Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο.

Ιχθείς

Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείτε μέχρι να τα καλύψετε. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορείτε εύκολα υπολογίσετε τα έξοδα σας. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλευτητε σωστά, αποφύγετε τον πειρασμό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ