Δοκιμασία η... παρακολούθηση του αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακού μέσω ΔΤ - Με προβλήματα η μετάδοση - iefimerida.gr

Δοκιμασία η... παρακολούθηση του αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακού μέσω ΔΤ - Με προβλήματα η μετάδοση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προβλήματα γίνεται η μετάδοση του αγώνα Μπενφίκα Ολυμπιακού με τη ΔΤ μάλιστα να αναγκάζεται κάποια στιγμή να διακόψει την τηλεοπτική μετάδοση και να συνεχίσει μόνο τη ραδιοφωνική.

Το πρόβλημα με την... κολλημμένη οθόνη οφείλεται πιθανότατα στην καταρρακτώδη βροχή που πέφτει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και επηρεάζει το δορυφορικό σήμα.

Οπως είναι φυσικό οι χρήστεςτ του Twitter έχουν δώσει... ρέστα για τα προβλήματα στη μετάδοση που έχουν σαν συνέπεια να μην μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τον αγώνα:

  • Αναρωτιόμουν αν υπάρχει χειρότερος τρόπος να βλέπεις ματς από τα live streams της κακιάς ώρας, και τελικά η ΔΤ είναι χειρότερη.
  • Αν βρέχει η ΔΤ λεει οτι δεν μπορεί να μεταδώσει αγώνα παρα μονο φωνή. Φαντάσου δλδ να χιονίζει. Απλα θα βλέπουμε το σκορ στο teletext
  • Η ΔΤ βάζει ξανά το ραδιόφωνο σε εκατομμύρια σπίτια κι εσείς γκρινιάζετε. Αχάριστοι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ