Οταν ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ βάπτιζε τα παιδιά και τα εγγόνια του [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ βάπτιζε τα παιδιά και τα εγγόνια του [εικόνες]

glyxmpoyrgk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βαπτίσεις μελών βασιλικών οικογενειών αποτελούσαν πάντα μια αφορμή για να συναντηθούν μέλη βασιλικών οίκων της Ευρώπης. Την Τετάρτη μια τέτοια... συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την βάπτιση του τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Τζορτζ. Με αφορμή αυτό το γεγονός η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες από βαπτίσεις άλλων μελών βασιλικών οικογενειών (νυν και πρώην). Ανάμεσα σε αυτές και ορισμένες από τη βάπτιση των παιδιών και των εγγονιών του τέως, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ.

Η βάπτιση του Νικόλαου Γλίξμπουργκ το 1969 στην Ελλάδα.

Φωτογραφία από τη βάπτιση της κόρης του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Θεοδώρας, το 1983 στο Λονδίνο. Στην εικόνα διακρίνεται η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Η βάπτιση της Θεοδώρας Γλίξμπουργκ στο Λονδίνο το 1983

Φωτογραφία από τη βάπτιση του Αλέξιου, εγγονού του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ στο Λονδίνο το 199.

Ενας από τους νονούς του Αλέξιου Γλίξμπουργκ, γιου του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ