«Σιωπηλή» παράταση για την απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ ως τις 20:00 απόψε - iefimerida.gr

«Σιωπηλή» παράταση για την απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ ως τις 20:00 απόψε

«Σιωπηλή» παράταση για την απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ ως τις 20:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές ώρες ακόμη έχουν στη διάθεσή τους οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, προκειμένου να απογραφούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας. Από το υπουργείο Παιδείας δόθηκε «σιωπηλή» παράταση ως απόψε στις 20:00.

Η τυπική προθεσμία- στην οποία είχε δοθεί παράταση- έληξε στις 2 μ.μ. την Τετάρτη. Οσοι υπάλληλοι δεν μπουν στην ειδική πλατφόρμα για να απογραφούν, τότε κινδυνεύουν να τεθούν σε αργία. Το υπουργείο λοιπόν παρέτεινε σιωπηλά την προθεσμία, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο καθώς οι επισκέψεις των υπαλλήλων στην ιστοσελίδα συνεχιζόταν.

Παράλληλα θεωρείται ότι αρκετοί από τους διοικητικούς περίμεναν έως την τελευταία στιγμή τις εξελίξεις στη Βουλή, όπου τελικά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ψηφίστηκε η τροπολογία που δίνει στο υπουργείο Παιδείας την δυνατότητα να θέσει σε αργία όποιον δεν απογραφεί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου, ήδη έχουν απογραφεί περισσότεροι από 1.500 υπάλληλοι, από τους 1.900 που υπάγονται στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Πηγή: Βήμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ