Η Ford θέλει να φέρει το μεγάλο SUV Edge στην Ευρώπη σε τιμή έκπληξη - iefimerida.gr

Η Ford θέλει να φέρει το μεγάλο SUV Edge στην Ευρώπη σε τιμή έκπληξη

Η Ford θέλει να φέρει το μεγάλο SUV Edge στην Ευρώπη σε τιμή έκπληξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα ένα από τα μεσαία SUV της Ford στις ΗΠΑ, το Edge, να περάσει τον Ατλαντικό και να έρθει και στην Ευρώπη. Εμείς βέβαια θα το θεωρήσουμε μεγάλο, ενώ οι κινητήρες του σαφώς και δεν πρόκειται να είναι οι V6 των πολλών κυβικών με τους οποίους είναι δημοφιλές στην Αμερική, αλλά ο EcoBoost των 2.000 κυβικών που φτάνει μέχρι και τους 240 ίππους και κυρίως ο πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDCI.

Το μήκους 4,72 μέτρων Edge πάντως δεν είναι σκληροπυρηνικό σε ότι αφορά τις δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο. Μάλλον το αντίθετο ισχύει, ενώ το μεταξόνιό του των 2,82 μέτρων που εξασφαλίζει πολύ άνετους χώρους σε συνδυασμό και με τον πολυτελή του εσωτερικό διάκοσμο του δίνουν ένα ξεκάθαρα οικογενειακό χαρακτήρα. Στα ιδιαίτερα στοιχεία του εσωτερικού του και ο πίνακας οργάνων, καθώς το ταχύμετρο πλαισιώνεται από δύο οθόνες.

Αυτό που μπορεί να ταράξει τα νερά στη κατηγορία των μεγάλων SUV στην Ευρώπη είναι η τιμή που θα έχει το Ford Edge και η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Το πόσο θα αποδειχθεί, αλλά το ότι στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 27.700 δολάρια αποτελεί μια ένδειξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ευρώπη Ford έκπληξη SUV Edge
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ