Προσγειώθηκε... και τους απογείωσε ο Γκούντγιονσεν - iefimerida.gr

Προσγειώθηκε... και τους απογείωσε ο Γκούντγιονσεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19:00 ήρθει η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Ο Ισλανδός διεθνής Έιντουρ Γκούντγιονσεν συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είχε μείνει ελεύθερος φέτος από την Μονακό στην οποία και άνηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Αν και ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Γουέστ Χαμ, η ΑΕΚ με αστραπιαίες κινήσεις του Άαρναρ Γκρέταρσον κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τα «σφυριά».

Ο «Ice Man» είναι έτοιμος να ζεστάνει τις καρδίες των οπαδών της ΑΕΚ, που αναμένεται να βουλιάξουν σήμερα το Ελ. Βενιζέλος, μιας και πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ από την εποχή του Ριβάλντο.

Ο Ισλανδός σουπερ σταρ θα έρθει σήμερα και αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις θα φωτογραφηθεί αύριο με τα κιτρινόμαυρα και μεθαύριο θα τα φοράει για τα καλά μιας και θα αναχωρήσει για την Σλοβενία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ.

Την φανέλα με τον αριθμό 7, που είναι και ο αγαπημένος του, θα φοράει ο Γκούντγιονσεν, ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία, που έχει παίξει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και στα δυσκολότερα πρωταθλήματα. Αναμφίβολα η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού θα φοράει φέτος κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ