O πατέρας ενός από τα τέσσερα Ελληνόπουλα που αναζητούνται από την Interpol αφηγείται το Γολγοθά που ζει - iefimerida.gr

O πατέρας ενός από τα τέσσερα Ελληνόπουλα που αναζητούνται από την Interpol αφηγείται το Γολγοθά που ζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας που έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον φέρνει στο προσκήνιο ανάλογες περιπτώσεις παιδιών τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί και αναζητούνται. Ο Ηλίας Ντάτσικας, ο πατέρας του Παναγιώτη που βρίσκεται στη λίστα των τεσσάρων παιδιών που αναζητούνται από την Interpol ξεσπά και μιλά για τον Γολγοθά που βιώνει.Ο Παναγιώτης Ντάτσικας από την Πάτρα γεννήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2006 στην Πάτρα κι εξαφανίστηκε το 2010. Σήμερα ο πατέρας του μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας» εκφράζει τον πόνο και την απόγνωσή του.

«Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί» λέει ο Παναγιώτης Ντάτσικας. Υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του ασπάστηκε το μουσουλμανισμό, με την καθοδήγηση της αδερφής της και πως αρχικά η γυναίκα πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί.Όπως υποστηρίζει ο κ. Ντάτσικας, η σύζυγός του πήρε το παιδί τους μαζί της , εγκαταλείποντάς το σπίτι τους και την Ελλάδα και μάλιστα πιθανολογεί ότι βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Έκτοτε ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του, ενώ για την υπόθεση έχει σημάνει «συναγερμός» και στην Interpol.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πατέρας Μαρία Interpol αγνοούμενα παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ