Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Βγείτε από την απομόνωση σας, οργανωθείτε καλύτερα γιατί σύντομα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Μην αφήσετε το άγχος και την ανασφάλεια να σας κυριεύσουν και μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάποια πράγματα τύχει να σας ενοχλούν. Προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλή παρέα. Στην ερωτική σας ζωή, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί στο περίγυρο σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις σας, αφού θα είστε επιρρεπείς στις προκλήσεις της εβδομάδας.

Ταύρος

Επιδιώξτε την συντροφιά φιλικών προσώπων για να περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Περιορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Άλλοι πάλι θα νιώσετε τύψεις που δεν είσασταν δίπλα τους για να τους στηρίξετε. Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι

Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες ή αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε τώρα να κάνετε κινήσεις για να επεκτείνετε την επιχείρηση σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Προετοιμάστε καλύτερα το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες, για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν ή να σας στεναχωρήσουν. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας, λόγω καταστάσεων που θα προκληθούν από τους συνεργάτες σας.

Λέων

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε έγγραφα που θα χρειαστεί να υπογράψετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.

Παρθένος

Μην εμπιστεύεστε όμως ιδιαίτερα το ένστικτό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι θα έχουν συναισθηματικές εξελίξεις ή ακόμη και κεραυνοβόλους έρωτες. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποφασίσετε να διώξετε τις εφήμερες καταστάσεις από τη ζωή σας και θα αναζητήσετε κάτι πιο ποιοτικό και πιο σταθερό.

Ζυγός

Βάζετε νέες προκλήσεις μπροστά σας και νιώθετε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με τις επιδόσεις σας. Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Σκορπιός

Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις απόψεις σας ή τα σχέδιά σας σε πρόσωπα που μπορεί να σας βλάψουν. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Αιγόκερως

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Κινηθείτε συντηρητικά και κάντε υπομονή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας περιμένουν εκπλήξεις τις τρείς τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Στα ερωτικά σας είναι καιρός να ξεφύγετε από περιττές συναισθηματικές συνδέσεις και να ανανεωθείτε ριζικά. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.

Υδροχόος

Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Μάθετε να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παρασύρεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Οι δύσκολες αστρολογικές συγκυρίες της καλοκαιρινής περιόδου δεν φαίνεται να άγγιξαν τους περισσότερους από εσάς. Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες. Το κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ρευστό, οπότε μην κάνετε καμία κίνηση, ούτε να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ