«Δεν αρπάξαμε τη Μαρία ούτε την εκμεταλλευτήκαμε», λένε οι Ρομά -Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του ζευγαριού - iefimerida.gr

«Δεν αρπάξαμε τη Μαρία ούτε την εκμεταλλευτήκαμε», λένε οι Ρομά -Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του ζευγαριού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη αρπαγής της Μαρίας, υποστήριξε η δικηγόρων του ζευγαριού των Ρομά που ανέθρεψε το κατάξανθο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα.«Οι πελάτες μου δικαιώθηκαν από την ανακοίνωση της Ιnterpol ότι η μικρή Μαρία δεν υπάρχει στη λίστα με τα παιδιά που αναζητούνται», δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η Μαριεττα Παλάβρα, υποστήριξε ότι το κοριτσάκι που έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον δεν έπεσε θύμα αρπαγής και αυτό επιβεβαιώνεται ουσιαστικά και από την επίσημη ανακοίνωση της Interpol ότι το κοριτσάκι δεν υπάρχει στη λίστα με τα εξαφανισμένα παιδιά που αναζητούνται.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι το ζευγάρι δεν εκμεταλλεύτηκε τη μικρή καθώς δεν έχει αποδειχτεί ότι το έβαζαν να ζητιανεύει. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, το παιδί, σε όλα τα βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα φαίνεται πλήρως εγκλιματισμένο με το περιβάλλον στον καταυλισμό, χορεύει και χαμογελάει χωρίς να προκύπτει από πουθενά κάποια ένδειξη κακομεταχείρισης.

Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει στο πως οι δυο Ρομά εμφανίζοντα με 14 παιδιά και να λαμβάνει επιδόματα από το κράτος ύψους περίπου 2.700 ευρώ το μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ