Λαφαζάνης: Διαφωνώ αλλά υπερψηφίζω την τροπολογία για να μην το εκμεταλλευτεί το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Διαφωνώ αλλά υπερψηφίζω την τροπολογία για να μην το εκμεταλλευτεί το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρωτοφανή» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την κίνηση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τροπολογία που το ίδιο προτείνει και υπερψηφίζει. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είπε «ναι» παρά τη διαφωνία που είχε εκφράσει στηνσυμπερίληψη στην τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης των κομμάτων της «τρομορρύθμισης», όπως την χαρακτηρίζει του άρθρου 187Α.

Κατά την έναρξη της συζήτησης για την αναστολή χρηματοδότησης των πολιτικών κόμμάτων το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας με αφορμή τις δύο γραμμές που εμφανίστηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των ενστάσεων που προέβαλε η Αριστερή Πρωτοβουλία κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας της Κουμουνδού κατέθεσε αίτημα για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της συγκεκριμένης τροπολογίας με σκοπό να εκθέσει την αξιωματική αντιπολίτευση και να «δοκιμάσει» τη συνοχή της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και παρά τη ριζική του διαφωνία, όπως επισημαίνει και ο ίδιος, ο κ. Λαφαζάνης ψήφισε σύμφωνα με την κομματική γραμμή υπέρ της συγκεκριμένης τροπολογίας μόνο και μόνο, όπως εξηγεί στην ανακοίνωσή του για να μην δώσει την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ «και το μνημονιακό μπλοκ να αξιοποιήσει τη διαφωνία μου για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις δικές μου προθέσεις και πολύ περισσότερο με τη δική μου αντίθεση στο απαράδεκτο άρθρο 187Α και γενικότερα στον αντισυνταγματικό ''τρομονόμο''».

Λαφαζάνης: Διαφωνώ αλλά υπερψηφίζω την τροπολογία για να μην το εκμεταλλευτεί το ΠΑΣΟΚ   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ