Ανδρέας Ψυχάρης: Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να σε κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη -Καμμένος: Είσαι γιος του πατέρα σου - iefimerida.gr

Ανδρέας Ψυχάρης: Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να σε κρίνει και επισήμως ως καραγκιόζη -Καμμένος: Είσαι γιος του πατέρα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο ξέσπασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τη διακοπή χρηματοδότησης της ΧΑ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ιστορία των ομολόγων και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέχεια έδωσε... μόνος του την απάντηση λέγοντας πως αυτό δεν γίνεται για να καλυφθούν υποθέσεις των Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.

Το λόγο ζήτησε και έλαβε αμέσως για να απαντήσει επί προσωπικού ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης ο οποίος είπε ότι ο κ. Καμμένος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πετάει λάσπη. «Δεν μιλάει, όμως, για τα δικά του θέματα και το πόθεν έσχες του» πρόσθεσε ο κ. Ψυχάρης και συνέχισε λέγοντας: «Σε λίγο το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και επισήμως ως καραγκίοζη».

Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».

«Ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται πως εκλέγονται οι βουλευτές» του ανταπάντησε ο Ανδρέας Ψυχάρης προσθέτοντας πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και ότι είναι ανεπάγγελτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ