Chellograff: Απίθανες δημιουργίες γκράφιτι πάνω σε σελοφάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Chellograff: Απίθανες δημιουργίες γκράφιτι πάνω σε σελοφάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι τοίχοι στους δρόμους μεγάλων πόλεων γίνονται «καμβάς» για νεαρούς... καλλιτέχνες, οι οποίοι έχοντας στα χέρια τους μία «παλέτα» από σπρέι μετατρέπουν σε έργα τέχνης τις προσόψεις κτηρίων, κάποιοι άλλοι, με περισσότερη φαντασία, «στολίζουν» κάθε γωνιά του πλανήτη, με εντυπωσιακές δημιουργίες πάνω σε ένα κομμάτι από σελοφάν.Η νέα τέχνη του δρόμου ακούει στο όνομα Chellograff και από ότι φαίνεται θα αλλάξει το «πρόσωπο» πολλών μεγάλων αστικών κέντρων και όχι μόνο... Καλλιτέχνες πάνω σε ένα κομμάτι από σελοφάν βάζουν την υπογραφή τους μέσα σε δάση, κάτω από τον Πύργο του Αιφελ, στο Παρίσι και όχι μόνο εκεί...

Chellograff: Απίθανες δημιουργίες γκράφιτι πάνω σε σελοφάν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ιδέα είναι απλή καθώς ένα σελοφάν απλώνεται στο έδαφος, ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει το επιθυμητό σχέδιο και στη συνέχεια αυτό απλώνεται οπουδήποτε και στερεώνεται ανάμεσα σε δύο σημεία.

Chellograff: Απίθανες δημιουργίες γκράφιτι πάνω σε σελοφάν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Chellograff: Απίθανες δημιουργίες γκράφιτι πάνω σε σελοφάν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιτέχνες γκραφίτι chellograff
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ