Τα ζώδια της Τρίτης 21 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Ταύρος

Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί αρνητικά, αντιθέτως πιέστε τον εαυτό σας να κινηθεί δυναμικά αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις και ξεπερνώντας τις με επιτυχία. Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το έτερο ήμισυ σας.

Καρκίνος

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Γενικότερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας καθώς χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα θα έχουν πολλοί από εσάς αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες δυνατότητες αλλά και οι προϋποθέσεις. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας.

Λέων

Ανταγωνισμοί, εντάσεις αλλά και εχθρικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Για αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα βγαίνουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Εφαρμόστε τα σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Παρθένος

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Κάποιες συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας μπορεί να αξίζουν της προσοχής σας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα. Αν είστε από αυτούς που αναζητούν εργασία, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, σε σύγκριση με αυτά που είχατε βρει. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Κινηθείτε έξυπνα για να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Προγραμματιστείτε σωστά προκειμένου να αποφύγετε όσο το δυνατόν το άγχος και το στρες. Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας.

Τοξότης

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα γίνετε πιο ερωτικοί και πιο στοργικοί με στο σύντροφο σας, διαλύοντας του ορισμένες υποψίες που είχε για σας. Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ρισκάσετε αυτή την περίοδο τα χρήματα σε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Αν χειριστείτε σωστά και με οργάνωση τις προκλήσεις αυτές, στο τέλος θα τα καταφέρετε. Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας Παράλληλα, θα δείτε τις συνεργασίες σας να εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Στα οικονομικά σας, θα έχετε όλο το χρόνο για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να τα εκτελέσετε προσεκτικά.

Ιχθείς

Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στη σχέση σας και μην γκρινιάζετε συνέχεια στους άλλους ότι όλο προβλήματα σας τυχαίνουν και δεν είστε ευτυχισμένοι.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ