Φωτιά στα κόκκινα η Δούκισσα στην πρεμιέρα του Dancing With the Stars [βίντεο] - iefimerida.gr

Φωτιά στα κόκκινα η Δούκισσα στην πρεμιέρα του Dancing With the Stars [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή η νέα σεζόν του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Λαμπερές παρουσίες, τεχνικά προβλήματα αλλά και πολλή αγωνία και άγχος για τη Δούκισσα Νομικού, ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου επεισοδίου.

Τα Social media πήραν φωτιά κατά τη διάρκεια της εκπομπής και επίκεντρο της προσοχής όλων ήταν η εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Δούκισσας Νομικού, αλλά και το έκδηλο άγχος και η αγωνία της που έκανε τη φωνή της να «σπάει».

Οι σταρ ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί στην πρώτη τους προσπάθεια, ενώ είναι προφανές ότι η παραγωγή του ΑΝΤ1 ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας βάζοντας στο παρκέ έμπειρους χορευτές όπως η Ευαγγελία Αραβανή και αθλητές όπως ο η Κλέλια Πανταζή και ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Ωστόσο από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και τα τεχνικά προβλήματα, όπως το black out που έσβησε τα φώτα στο πλατό, αλλά ευτυχώς η Δούκισσα το χειρίστηκε πολύ καλά, ενώ αίσθηση προκάλεσε και ένας απρόσμενος εξάποδος επισκέπτης που έτρεχε στο παρκέ την ώρα που χόρευε ο Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ