Στη φυλακή γιατρός που ξέχασε καθετήρα σε ασθενή-Τι υποστηρίζει για το λάθος που έστειλε ξανά στο χειρουργείο τη γυναίκα - iefimerida.gr

Στη φυλακή γιατρός που ξέχασε καθετήρα σε ασθενή-Τι υποστηρίζει για το λάθος που έστειλε ξανά στο χειρουργείο τη γυναίκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών επέβαλε το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν γιατρό, ο οποίος ξέχασε έναν καθετήρα σε μία ηλικιωμένη ασθενή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης πλέγματος.Η υπόθεση δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, έπειτα από έφεση που είχε ασκήσει ο γιατρός κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία ήταν και πάλι 10 μήνες φυλάκιση. Ο γιατρός αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και απόδωσε τις ευθύνες σε συνάδελφό του. Ωστόσο, το δικαστήριο τον καταδίκασε ομόφωνα, καθώς δεν υιοθέτησε τους ισχυρισμούς του.

«Η πελάτισσά μου αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς θεωρεί ότι η δικαιοσύνη λειτούργησε» δήλωσε στο ThessToday η δικηγόρος της ασθενούς, Κική Πακιρτζίδου. Εξαιτίας του περιστατικού, η ηλικιωμένη γυναίκα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, για την αφαίρεση του καθετήρα, αυτή τη φορά σε ιδιωτική κλινική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ