Νέο όνομα-φωτιά υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι» - iefimerida.gr

Νέο όνομα-φωτιά υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Νέο όνομα-φωτιά υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία «50 αποχρώσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος θα είναι τέλος πάντων ο Κρίστιαν Γκρέι; Αμέτρητα ονόματα και καυτοί πρωταγωνιστές παρουσιάζονται ως υποψήφιοι για τον κεντρικό ρόλο της κινηματογραφικής εκδοχής του βιβλίου «50 αποχρώσεις του Γκρι» με πιο πρόσφατη και ηχηρή συμμετοχή τον Λιουκ Μπράσει.

Ο σέξι 24χρονος Αυστραλός ηθοποιός λέγεται ότι είναι φαβορί για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ, ενώ το ρόλο της Αναστασία θα παίξει η Ντακότα Τζόνσον.

«Ο Λιούκ είναι στην κορυφή της λίστας» δηλώνουν πηγές από την παραγωγή, ενώ σημειώνεται ότι έχει συζητήσει για το ρόλο και έχει ήδη κάνει δοκιμές με την Τζόνσον.

Ο Μπράσει έγινε ευρέως γνωστός ως Τρέι Πάλμερ από τη σαπουνόπερα «Home and Away» αλλά και από τη συμμετοχή του στην ταινία Monte Carlo το 2011, στα γυρίσματα της οποίας, γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Σελένα Γκομέζ.

Οι υπόλοιποι «μνηστήρες» για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι είναι ο Τζέιμι Ντόρναν, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ο Κρίστιαν Κουκ, ο Τέο Τζέιμς και ο Φρανσουά Αρνό.

Πάντως όποιος και να πάρει το ρόλο, σηκώνει μεγάλο βάρος στην πλάτη του, αφού καλείται να ενσαρκώσει τις φαντασιώσεις χιλιάδων οπαδών της δημοφιλούς σειράς βιβλίων, οι οποίοι έχουν μάλλον υψηλές προσδοκίες από την κινηματογραφική εκδοχή του ήρωα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ